Hirurzi otkrivaju: Koje zahvate rade žene naših poznatih fudbalera?

Srbija poseduje stručne estetske hirurge koji među prvima na Balkanu donose najsavremenije hirurške metode. Pošto smo čuveni u svetu i po stručnosti i po niskim cenama, među najtraženijim smo zemljama na mapi estetskog turizma i rado nas posećuju i svetske zvezde.

Među prvim osobama koje su kod nas uvele pojam estetskih korekcije su imućne žene fudbalera i time pokazale da imaju poverenja u naše stručnjake. Koje su to zahvate radile naše poznate dame?

Operacija kapaka

Jedan od prvih zahvata koji žene požele jesu korekcije na licu, a najtraženiji su oni minimalno invazivni. Operacija kapaka je takva metoda koja donosi velika poboljšanja i oduzima vidljive godine sa lica.

Zatezanje kapaka traje oko 30 minuta, a rez se pravi na prevoju kapka pa je kasnije apsolutno neprimetan. 

Posle mesec dana je vidljiv pun efekat ove intervencije, a ogleda se u otvorenijem pogledu, podignutim kapcima, podizanju obrva i mnogo lepšem izgledu lica uz minimalne promene.

Operacija kapaka je obično prvi korak u hirurškom ulepšavanju ili se kombinuje sa drugim intervencijama na licu – uvećanju usana, zatezanju lica, popunjavanju bora…

Potrebno je imati dobrog hirurga koji će pronaći meru jer se sa nestručnom operacijom kapaka se može dobiti veštački izgled „plastične lutke“.

Hirurška korekcija grudi

Gotovo sve dame požele ovu hiruršku interveciju. Sa njom povećavaju i re-oblikuju oblik i položaj grudi. Operacija traje preko 3 sata i zahteva duži oporavak, ali su efekti izvanredni, čemu ove poznate dame svedoče.

Važno je izabrati stručnog hirurga koji će dati mišljenje o pravoj veličini grudi u odnosu na građu dame. Ako je rezultat uspešan grudi naglašavaju dobre proporcije i daju oblik „peščanog sata“ – ideal ženske lepote.

Operacija nosa

Težak oporavak ne odbija dame fudbalera da nos reoblikuju za lepši izgled lica. Postoje i nehirurške metode koje su kratkotrajne, ali ne mogu da saniraju sve nedostatke, pa ako nisu dovoljne pristupa se rinoplastici.

Kada prođe otok i modrice ostaje trajno lep izgled lica sa skladnim nosem. Potražite slike dama iz mlađih dana i uverite se i sami koja od njih je imala operaciju nosa, koja je imala minimalniji zahvat, a koja veću promenu?

Liposukcija

Složićemo se da većina žena fudbalera ima manekensku građu i vodi zdrav život poput njihovih muževa, ali kada postoje masne naslage koje ne spadaju, zove se hirurg.

Liposukcijom se vrši reoblikovanje određene regije tela putem izvlačenja masnih naslaga kroz posebne ubode na koži. One se potom koriste na drugim mestima za prirodno popunavanje (zadnjice, jagodica, usana…). Liposukcija damama pomaže da se skinu oni viškovi kojima vežbe i dijeta ne može ništa. Operacija traje i do 5 sati, a oporavak oko 5 dana.

Podizanje zadnjice

Apsolutini hit u poslednjih nekoliko godina je uvećanje zadnjice. Ubacuju se implanti ili sopstveno masno tkivo. Operacija traje oko sat vremena, a oporavak je brži ako se ubacuje sopstvena masnoća i ređe su mogućnosti za komplikacije.

Ovom spisku se pridodaje zatezanje nadlaktica, zatezanje stomaka, transplatacija kose, procedura za kontrolu kilograma – podvezivanje želudca i ubacivanje balona, stomatološke intervencije…i spisak dalje raste.

Mnoge žene fudbalera su uspele i korekcijama svoj izgled dovele do savršenstva. Takvi zahvati nisu uočljivi, već postižu naglašavanje prirodne lepote koju svako poseduje.

 

Оставите одговор