Kakve poklone žene fudbalera najčešće dobijaju?

Danas među ljudima vladaju predrasude kako su žene fudbalera u vezi ili braku sa njima isključivo zbog luksuznog života koji imaju. Fudbaleri su inače među najplaćenijim sportistima u našoj zemlji,  generalno u svetu, posebno oni koji igraju za neki malo poznatiji tim, bilo domaći ili strani. 

Ipak, biti žena fubdalera u današnje vreme nije nimalo lako. Potrebna su velika odricanja i strpljenje kako bi se osigurala veza bez trzavica i turbulencija. Sportisti koji se profesionalno bave fudbalom su često preokupirani obavezama pa se dešava da retko viđaju svoju porodicu. Prenaporni treninzi koji su svakodnevni, učestala putovanja na utakmice, samo su neki od razloga zašto je teško biti žena fudbalera u današnje vreme.

Sa druge strane, istina je da žene fudbalera imaju lagodniji život u smislu veće materijalne sigurnosti koju im je obezbeđen s obzirom na zaradu svakog profesionalnog fudbalera. Razna egzotična putovanja, markirana garderoba, luksuzan auto, samo su neke od stvari koje svaka žena fudbalera može da ima. 

Šta fudbaleri najčešće kupuju svojim lepšim polovinama? 

Kada je u pitanju godišnjica braka, rođendan, ili neki drugi važan datum, fudbaleri najčešće ne žale novac kako bi svoje devojke ili žene obradovali i pokazali koliko im je stalo do njih. U zavisnosti od povoda, biraju se i određene vrste poklona. 

Nekada to može biti poklon veće novčane vrednosti, a nekada i mali znak pažnje može biti neka sitnica koja je originalna i koja može da proizvede isto tako pozitivan efekat kao da je reč o skupom poklonu.

Zlatare nude nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Svaki muškarac, bilo da je sportista ili ne, smatra da je dobar i kvalitetan nakit nešto sve sve žene vole i sa čim ne mogu da pogreše kada je odabir pravog poklona u pitanju. Lepa ogrlica, minđuše, narukvice, samo su neke vrste nakita koje nude današnje zlatare. U zavisnosti od cene, može se izabrati i odgovarajući nakit. Dijamanti i brilijanti su vrlo skupa varijanta, ali većina fudbalera može svojim lepšim polovinama priuštiti ovakvu vrstu luksuznog poklona. Zlato je definitivno stvar koja može večno da traje i koja nikada ne gubi svoju vrednost, pa se često prenosi sa generacije na genaraciju. 

Putovanja u zemljama širom sveta

Danas za neka egzotičnija putovanja treba imati dosta novca na raspolaganju. Da biste otputovali na primer u neku veoma daleku zemlju poput Sejšela, Maldiva, Tajlanda i sl, morate veoma dobro da zarađujete. S toga, ne iznenađuje činjenica da žene fudbalera mogu sebi priuštiti ovakvu vrstu putovanja tokom cele godine. 

Mnogi se odlučuju da svoju ženu za godišnjicu braka upravo iznenade nekom vrstom ovakvog putovanja kako bi nadoknadili svo propušteno vreme koje ne provedu zajedno zbog brojnih obaveza koje prate sve sportiste koji se bave fudbalom.

Brendirana garderoba 

Za žene fudbalera je karakteristično da drže do svog fizičkog izgleda, pa ih neretko na naslovnim stranama možete videti da su obučene po najnovijim modnim pravilima. Mnogim fudbalerima je veoma važno da im supruge lepo i atraktivno izgledaju, pa često ne štede novac kada odluče da prenove svoju suprugu nekim kvalitetnim komadom garderobe.

 

Оставите одговор