Posebnu pažnju javnosti privlače fudbaleri!

Mnogi fudbaleri su na početku karijere izgledali potpuno drugačije. Neke verovatno ne bismo mogli ni da prrpoznamo, a kod nekih je moguće primetiti odmah promenu. Naime, kod nekih promena je bila iz nužde, a kod nekih više iz želje za lepšim izgledom. Tako, na primer, mnogim fudbalerima operacija nosa bude više potreba nego što je to iz estetskih razloga.

Iako je za mnoge fudbal mnogo više od obične igre, ipak je za većinu ljudi ova igra najvažnija sporedna stvar na svetu. Fudbalske zvezde posebnu pažnju javnosti privlače. Ne samo da se po medijima govori o odličnoj igri fudbalera, već se čisto piše i o pikanterijama igrača koje javnost posebno interesuje.

Estetske operacije fudbalera

No, kada su fudbaleri u pitanju, e tu ima mnogo što šta da se kaže. A od koga drugo da krenemo nego od Kristijana Ronalda. Iako ima više od 30 godina, mnogi Ronaldu ne bi dali više od 25 godina. Otkako je Ronaldo stigao u Mančester davne 2003. godine njegov izgled počinje da se menja. Osim što je brinuo o svojoj igri, Ronaldo je tada počeo da posebno da brine o izgledu. Odavno kruže i informacije da operacija nosa nije bila jedna estetska promena kod kvig Juventusovog napadača. Osim zuba, brade i korekcije ušiju, po medijima je kružila priča i da je ubrizgao botoks.

Za razliku od njega, za Lionela Mesija ova tema nije interesantna. Sudeći barem prema pisanju medija uz njegovo ime se skoro nikada nije vezivala nijedna plastična operacija.

Ipak mnogi fudbaleri su imali problema sa disanjem, pa je rinoplastika bila najbolje rešenje za njihov problem.

Operacija nosa zbog povrede

Od početka karijere do danas Serhio Ramos se značajno promenio. Danas on ima potpuno drugačiji izgled nego kada je počeo svoju fudbalsku karijeru. Danas ima kratku kosu i dugu bradu, a ranije je bilo obrnuto. A uz to je usledila i operacija nosa i brade. Nakon što je na meču sa Bajernom Ramos povređen, usledila je rinoplastika i osim na funkcionalnosti, stručnjaci su poradili i na Ramosovom estetakom izgledu.

Problemi Vejna Vunija i Ronaldinja

A da li znate koji problem je imao Vejn Runi? Naime, Runi je morao da pronađe rešenje za opadanje kose, a naravno to rešenje bio je novac. Iako se ne zna tačno odakle, ali u medijima se pisalo da je Runiju kosa presađena sa drugih delova tela, pa onda ne uznenađuje što sad izgleda barem pet-šest godina mlađe.

Ali svakako najveću transformaciju doživeo je Ektor Erera. Naime, ovaj fudbaler se opredelio za operaciju ušiju, ali ni rinoplastika mu nije nepoznata, jer se u Rusiju na Mundijalu 2018. godine pojavio potpuni drugačiji. Mnogi su komentarisali da se tada na terenu pojavio kao potpuno novi igrač.

Prepoznatljivog izgleda tokom igračkih dana svakako je bio Ronaldinjo. Osim duge kovrdžave kose svi ga pamte i po karakterističnim zubima koji su Ronaldinja posebno izdvajali. Međutim, sa godinama se to promenilo, pa je jasno da je tokom svoje igračke karijere Ronaldinjo poradio na svom fizičkom izgledu, posebno na izgledu zuba, jer ih je korigovao.

Оставите одговор