U koju kafanu izlaze fudbaleri?

Ukoliko razmišljate o noćnom izlasku u Beogradu sigurno vas zanima koja mjesta su najpopularnija i najbolja da iskusite u potpunosti čar provoda. 

U nastavku teksta donosimo vam sve o Tarapani Beograd splavu koji je postao sinonim za dobar provod. 

Svi smo upoznati sa pojmom splav posebno u Beogradu gdje su oni već godinama centar najboljih zabava. Nastupi, tematski partiji, žurke, novogodišnji doček splavovi u Beogradu nude sve što možete iskusiti u noćnom provodu. 

Tokom godina Beograd je stekao nadimak balkanskog grada koji nikada ne spava i balkanskom Barcelonom. Godišnje turisti iz regije i cijeloga svijeta dolaze upravo u ovaj grad kako bi se uvjerili zašto je dobio opis grada koji nikada ne spava

Tarapana Beograd nema tipični koncept splava, ona je zapravo savršena kombinacija kafane i splava. S jedne strane njeguje se tradicionalni boemski način izlaska, s druge strane se nudi savremeni način provoda na splavovima. 

Specifičan koncept omogućio je da u Trapanu mogu izaći i oni koji vole narodnu muziku i domaću pop, trap, dance muziku. 

Sam eneterijer lokala utjelovljuje duh splava i kafane. Dakle, spoj modernog i tradicionalnog što je izdvaja od drugih splavova koji su najčešće uređeni u modrnom duhu. 

 

Tarapana Beograd – lokacija i radno vrijeme 

Tarapana se nalazi u samom centru Beograd, te nije teško doći do nje. Smještena je na adresi Kneza Miloša broj 9. Iako se nalazi u centru grada parking je obezbijeđen za sve posjetioce kafane. 

Što je odlično jer pronalazak parkinga u centru Beograda može biti noćna mora. Svakako ako ste u Beogradu bez automobila ili se planirate više opustiti u izlasku preporučujemo da se oslonite na taksi službu ili bilo koju drugu vrstu prijevoza. 

Trapana radi samo tri dana u sedmici – srijedom, petkom i subotom. Radno vrijeme je od 22:30 do 03:30 sati. 

Zbog rezervacija gostima se preporučuje da dođu barem pola sata ranije kako im ne bi istekle rezervacije. Izlazak u bilo koji klub, lokal u Beogradu posebno vikendom ne može proći bez većeg broja ljudi. Stoga, rezervacije su obavezne kako bi mogli na vrijeme zauzeti idealno mjesto za provod vas i vašeg društva. 

Uslov za rezervacije su uzeti minimalno jednu flašu žestokog pića, što je standardna praksa u skoro svim klubovima, splavovima, lokalima. 

 

Cijene prilagođene svima

U Beogradu možete pronaći splavove gdje su cijene nepristupačne, posebno ako ste student. No, Tarapana je prilagodila svoj cjenovnik svakome. Tako da u provodu mogu uživati i stariji i mladi. 

Barski stolovi se mogu rezervisati bez uslova, osim onih koji su smješteni tačno ispred bine. Za stolove ispred bine je potrebna jedna flaša stranog žestokog pića po izboru ili dvije flaše vina u visini iste cijene. 

Dok za visoka sjedenja i kafanske stolove  uslov je uzeti jednu flašu žestokog stranog pića ili dvije flaše vina po istoj cijeni. 

Ako dolazite sa većim društvom onda je najpogodnije rezervisati veće kafanske stolove. Uslov za njihovu rezervaciju je uzeti dvije boce žestokog pića. 

U Tarapani Beograd postoje i odvojena mjesta sjedenja. Svi koji se žele izdvojiti od gužve i imati privatnost mogu rezervisati separe, te je uslov uzeti tri boce žestokog stranog pića. 

Ako uzmemo u obzir da u većini slučajeva se izlazi sa većim društvom cijene pića su sasvim pristupačne i možete se za savim normalnu usmu novca provesti nezaboravno u centru Beograda. Što je danas rijetkost ako ćemo biti iskreni. 

Splav posebnu čar ima tokom ljetnih mjeseci, iako i tokom zime se organiziraju najluđe žurke i gostovanja poznatih regionalnih zvijezda. Također kraj godine je rezervisan za proslavu novogodišnje večeri koja je sve popularnija među mlađom populacijom. 

Ne sumnjamo da ćete imati odličan provod u Beogradu, bez obzira da li je to doček nove godine ili bilo koji drugi dan u mjesecu. 

Оставите одговор