Evo gde srpski fudbaleri slave Novu godinu 2019

Nova godina 2019

Doček Nove godine pruža svakoj osobi poseban užitak praznične čarolije, na način koji najviše voli – u domu, izlasku, na putovanju ili neki drugi način koji je svojstven pojedincu. Praznici, kao povod za slavlje, daju povod za odmor i opuštanje. To podrazumeva ujedno i bar nekoliko neradnih dana, pre hrabrih poduhvata u nove radne pobede.


Način na koji se organizuje novogodišnja proslava, ili odlazi na doček Nove godine 2019 zavisi u velikoj meri i od raspoloživog vremena za organizaciju. Tako, neki ljudi imaju više vremena, pa im novogodišnja noć bude posebna, a opet neki se spreme tek par sati pre ponoći i tada rešavaju kako i gde će čekati spajanje kazaljki. Mnogi sportisti upravo nisu u mogućnosti da imaju doček Nove godine uz slavlje, zbog turnira, utakmica i karantina, kao što su igrači engleske Premijer lige. Za razliku od njih, naši fudbaleri imaju obično gala doček, što u zemlji, to i u svetu.

Skupe egzotične destinacije za doček Nove godine 2019

Mnogi naši fudbaleri, u skladu sa odličnim platama, imaju mogućnost da doček Nove godine 2019 provedu u najudaljenijim krajevima, na temperaturi koja više pogoduje letnjoj atmosferi nego zimskoj idili. Bilo da se odluče za neku evropsku, azijsku ili neku drugu destinaciju, u pitanju su uglavnom skupa putovanja najmanje za dvoje, sa brojnim turističkim atrakcijama i mogućnošću raznolikog noćnog provoda. Praznici su na taj način jedinstveno provedeni, jer svake godine mogu da posete neku novu destinaciju, ali ne zbog održavanja takmičenja i treninga, već zbog odmora i uživanja.

Kućna varijanta za pravi odmor

Pored skupih prazničnih putovanja, koja mogu trajati i za doček srpske Nove godine 13. januara, mnogi naši fudbaleri se odlučuju da iako nemaju poslovnih obaveza, najluđu noć dočekaju kod kuće, u krugu porodice. Za to se posebno odlučuju fudbaleri koji imaju porodicu sa malom decom, uz čije osmehe je najlepše dočekati ponoćne vatromete i muzičke spektakle na televizijskim programima. Spremaju se bogate večere, uz širok spektar tema i praznično okićen dom. Neretko, više naših fudbalera organizuje zajedno doček Nove godine u kućnoj varijanti, sa lepšim polovinama i decom. U pitanju je zaista proslava u mirnoj atmosferi, za pravo opuštanje i odmor.

Izlazak za nezaboravan doček Nove godine 2019

Naši posebno mlađi, a i neki stariji fudbaleri vole dobre noćne provode u klubovima i kafićima. Doček Nove godine u Beogradu i drugim metropolama podrazumeva i fenomenalne izlaske sa kvalitetnim sadržajem, naravno, posebno za osobe koje mogu da izdvoje veće iznose novca za ovu noć. Onda su još dostupni luksuzni separei, skupa pića, konobar samo za taj sto i slične usluge. Mnogi naši fudbaleri, okupljeni društvom uživaju u ovakvom slavlju svake godine, 31. decembra, ali i nekoliko sledećih dana, menjajući klubove i kafiće, širom zemlje i inostranstva.

Elitni restorani za svedeniju atmosferu

Neki naši fudbaleri, kao i mnogi drugi ljudi, vole svedenije, porodične ili prijateljske atmosfere za doček Nove godine. Ovakva proslava novogodišnjih praznika podrazumeva mnogo toga: od luksuzne pozicije stola u restoranu, izobilje hrane iz domaće i strane kuhinje, kao i svetski poznatih brendova pića, fenomenalne dekoracije i pažljivo izabranog benda ili orkestra. Uz porodične i prijateljske razgovore, muzika može da svira svima, ili prema porudžbini samo za jednim stolom. Uživajući u svedenijoj atmosferi, fudbaleri nemaju potrebu da razmišljaju o poslovnim obavezama.

Naši fudbaleri imaju veliku mogućnost izbora za doček Nove godine, s obzirom na činjenicu da tada uglavnom nemaju treninge i utakmice, a samim tim ni obavezu da budu u karantinu. Imaju odlične mogućnosti za fenomenalan i nezaboravan porodični provod, ili slavlje sa društvom. Njihov izbor najčešće bude upravo putovanje, noćni izlazak u klub ili elitni restoran. Neretko, mnogi koji imaju male bebe, odluče da praznično veče provedu i u porodičnom domu.

Оставите одговор