Kako prevoziti sportiste tokom korone?

Korona je na žalost već godinu dana sa nama. Život mora da se nastavi, ali se mere protiv pandemije moraju poštovati. Jedna od najugroženijih kategorija su sportisti koji ne samo da rizikuju svoje zdravlje već i mogu da zaraze svoj tim i saigrače pa se pravi problem i za nastavak takmičenja, ali se ugrožava i dalji nastavak karijere. 

Važno je pronaći dobar sistem rada koji donosi mnogo manji stepen zaražavanja nego što je bilo do sada, a među njima je kombi prevoz jedan od boljih opcija transporta koje su na raspolaganju.

 

Zašto su za kombi prevoz putnika Niš i Beograd posebno interesantni?

Reč je o tome da ova dva grada imaju velike aerodrome i to su polazne ili dolazne tačke mnogih sportskih ekipa. Čak i individualni sportovi, pored sportiste donose još 10-ak ljudi koji su podrška treniranju, što čini veliki broj kojima istovremeno treba prevoz. Bilo da se putuje na pripreme ili takmičenje, važno je ostati zdrav!

Za kombi prevoz putnika Niš ili neko drugo mesto nije predaleko i koliko god da se putuje svi mogu da ostanu zdravi. Kako je to moguće?

Reč je o tome da je kombi vozilo mnogo bolje nego taksi ili sopstvena vozila. 

Na prvom mestu, može se smestiti mnogo više putnika a da postoji distanca koja će sprečiti zarazu. Ovo su transportna sredstva koja voze do 10 i preko 10 putnika, tako da se može smestiti čitava delegacija koja putuje.

Postoji dosta mesta i za prtljag (sportisti ga imaju dosta), mnogo više nego što staje u gepek jednog automobila.

Šta je različito u odnosu na slične transporte?

Čak i kada sednete u taksi vozilo, nemate dovoljno distance, a niste ni sigurni koliko je putnika putovalo pre vas i koliko je kontaminiralo celo taksi vozilo. Džaba je sav trening i bezbedan boravak sportista, ako nekoliko sati provedete u zaraženoj okolini, tu maske ne pomažu.

Ni autobuski prevoz nije bezbedan ako nije unajmljen specijalno za ovu priliku. To je lako velikim sportskim klubovima, ali češća je situacija da za to ne postoji budžet i zato je kombi jedina dobra alternativa jer je jeftiniji transport i jedino zdravstveno ispravno rešenje.

Odgovorna firma za prevoz putnika – vaš saveznik u teškim vremenima!

Potrudite se da pronađete odgovornu firmu za transport putnika, onu koji sprovodi visoke zdravstvene standarde, dezinfikuju vozila i brinu o vozačima da ne budu uzročnici zaražavanja putnika. Ovo je važno jer pandemija Covid-19 ne jenjava!

Nije bitno da li je odrednica za kombi prevoz Niš, Beograd, Subotica, Novi Sad ili neko drugo mesto u Srbiji, tražite firmu koja ima iskustva i koja brine o svojim putnicima. Kada jednom sarađujete sa takvima, oni ostaju vaš verni saveznik na svakom putovanju, a sportisti jako često putuju.

Dobro je da postoji alternativa pa da se ne rizikuje i ugoržava zdravlje bezpotrebno. Rešenje je kombi prevoz vaše sportske ekipe! Izdvojite vreme i pronađite one odgovorne firme koje nude brz, udoban i siguran transport uz najviše zdravstvene protokole. Jedna od takvih firmi jeste Pekson prevoz iz Beograda. Sve se možete dogovoriti on-line i rezervisati vozilo koje dolazi na mesto koje vama odgovara.

Nama ostaje da vam samo poželimo srećan put i puno uspeha u sportskim takmičenjima!

 

Оставите одговор